O Έρικ Τεν Χαγκ έχει μεγάλες βλέψεις και θέλει να κάνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ σε συνέντευξή του μίλησε για τον Μάρκους Ράσφορντ αλλά και για το που στοχεύει να φτάσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ:

«Θα έλεγα ότι αυτό είναι το καλύτερο μέρος (για αυτόν), επειδή θέλουμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα. Πρώτα στην Αγγλία, μετά στην Ευρώπη και μετά στον κόσμο.

Βελτιώνεται, γιατί δίνει 100% της ενέργειάς του. Νομίζω ότι και σε αυτή την ομάδα μπορεί να δείξει τα προσόντα του. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε οι ικανότητές του να φαίνονται και νομίζω ότι το ξέρει.

Πιστεύω ότι καταλαβαίνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο σύλλογός του, αλλά επίσης, εδώ παίζει το καλύτερό του ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα μπορεί να τον βοηθήσει να είναι στη σωστή θέση και να σκοράρει, στο οποίο είναι καλός.

Σίγουρα όμως είναι σημαντικός για εμάς και αν θέλουμε να πετύχουμε, που θέλουμε, τον χρειαζόμαστε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!