Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής του, Κώστας Τζιδημόπουλος - Η ανάρτηση από το προφίλ του αθλητή.

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστας Τζιδημόπουλος, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αθλητή, που βύθισε στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό. Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το προφίλ του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο Instagram, και η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

«Η οικογένειά μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του, τον Κώστα Τζιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα.

Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά το «γιο» του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν. Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπό μας. Βιάστηκες να φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!