Λιονέλ Μέσι και Παρί Σεν Ζερμέν τα είπαν ξανά για το συμβόλαιο του Αργεντινού θρύλου σύμφωνα με ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει τον Λιονέλ Μέσι για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, από τον Ιούνιο με τη φανέλα της Ιντερ Μαϊάμι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, αλλά ο εκπρόσωπος του, Μαρσέλο Μέντες, διέψευσε πως υπάρχει θέμα μετακίνησης του στην ομάδα του Μαϊάμι, ενώ ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι χαρούμενος στο Παρίσι και ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά του διάσημου άσου και τη διοίκηση της Παρί, στην οποία θα συζητηθεί η διάρκεια του συμβολαίου και όλες οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!