Ο νέος αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Τζόσουα Κίμιχ, φαίνεται πως δεν έχει... χωνέψει τον πρόωρο αποκλεισμό της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ.

Ο νέος αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Τζόσουα Κίμιχ, φαίνεται πως δεν έχει… χωνέψει τον πρόωρο αποκλεισμό της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να οδηγήσει την Μπάγερν Μονάχου στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων.

Ο Γερμανός μέσος, εκμεταλλεύθηκε τις πέντε εβδομάδες των διακοπών του, προκειμένου να προσπαθήσει να αναπληρώσει την ψυχική και την σωματική του ενέργεια, καθώς έφυγε από το Κατάρ, ιδιαίτερα απογοητευμένος.

«Για εμένα, προσωπικά, η χειρότερη ημέρα της καριέρας μου, άρχισε μετά την νίκη επί της Κόστα Ρίκα (σ.σ. 4-2, 1η Δεκεμβρίου). Φοβάμαι ακόμη να μην πέσω σε μια… τρύπα. Σε βάζει σε σκέψεις. Ολες αυτές οι αποτυχίες, συνδέονται με το άτομό μου», σχολίασε ο έμπειρος άσος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την περασμένη Παρασκευή και στην επανέναρξη της μπουντεσλίγκα στην Λειψία (1-1), ο Κίμιχ, δεν είχε καλή απόδοση και μάλιστα από δικό του λάθος, προήλθε η ισοφάριση των γηπεδούχων.

Και δεν δίστασε στιγμή, ν’ αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί: «Εάν δεν είχα κάνει αυτό το λάθος, είμαι βέβαιος ότι θα είχαμε νικήσει. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη».

Ωστόσο, ο προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έσπευσε να στηρίξει τον παίκτη του: «Ξέρει πολύ καλά, ότι μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα, παίζοντας με περισσότερη απλότητα. Αυτό που έκανε ο Τζος σε αυτήν την ενέργεια, είναι εντελώς άχρηστο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!