Ο Κέβιν Ντουράντ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού όμως η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση - Θα εξεταστεί εκ νέου σε δύο εβδομάδες.

Ο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ, θα αρχίσει τρέξιμο και ασκήσεις στο παρκέ αυτή την εβδομάδα, αφού η αξιολόγηση του δεξιού γονάτου του έδειξε ότι «προχωρά καλά και όπως αναμενόταν» μετά από την κάκωση μηνίσκου που υπέστη νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της ομάδας.

Ο Ντουράντ υπέστη τον τραυματισμό στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με το Μαϊάμι στις 8 Ιανουαρίου, όταν ο Τζίμι Μπάτλερ «προσγειώθηκε» πάνω του σε προσπάθεια για λέι απ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πριν από τον τραυματισμό, ο 34χρονος μετρούσε μέσο όρο 29,7 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ ανά αγώνα.

Η κατάσταση του Κέβιν Ντουράντ θα επανεκτιμηθεί σε δύο εβδομάδες, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Ντουράντ θα αγωνιστεί στο All-Star Game.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!