Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάντα χρόνο να διαθέσει για τους φανς του και αυτή τη φορά χόρεψε για λίγο με έναν πιτσιρικά υποστηρικτή του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάντα χρόνο να διαθέσει για τους φανς του. Ακόμα κι αν αυτό γίνεται πριν ή μετά από τους αγώνες των Μιλγουόκι Μπακς.

Είτε θα υπογράψει αυτόγραφα, είτε θα φωτογραφηθεί, είτε θα ανταλλάξει δύο κουβέντες μαζί τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χάνει ευκαιρία να τους δείξει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξή τους στην καριέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και φυσικά, ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχουν οι μικροί φίλοι και υποστηρικτές του. Ο Greek Freak πριν τον αγώνα με τους Πίστονς, το απέδειξε ξανά.

Είδε έναν μικρό φίλο της ομάδας του να φοράει τη φανέλα του με το «34» και δεν δίστασε να χορέψει μαζί του.

Τα πλάνα έγιναν αμέσως viral και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milwaukee Bucks (@bucks)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!