Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μιλγουόκι Μπακς και μίλησε για την απουσία του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μιλγουόκι Μπακς και μίλησε για την απουσία του αλλά και το πόσο δούλεψε σε αυτό το διάστημα.

«Ήμουν εκτός για πέντε ματς, αλλά αισθάνθηκα ότι δούλεψα περισσότερο. Παίζοντας βρίσκεις ρυθμό για το επόμενο ματς, αλλά όταν δεν παίζεις, εκμεταλλεύεσαι όλη την ημέρα για να προπονηθείς. Την επόμενη δε που η ομάδα έχει ρεπό, εσύ πηγαίνεις στο γήπεδο, πηγαίνεις στην πισίνα, κάνεις θεραπείες, ξυπνάς ξανά, παίζεις ένας μ’ έναν, κάνεις βάρη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νιώθω ότι πολλές φορές έχεις πιο πολλή δουλειά να κάνεις όταν λείπεις. Όμως είναι πάντα καλό να φροντίζεις το σώμα σου, να παίρνεις μερικές ημέρες ρεπό και να επιστρέφεις μετά υγιής», είπε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώ για τον Κρις Μίντλετον πρόσθεσε:

«Ήταν ωραίο που τον είδα εκεί έξω να τρέχει πάνω-κάτω, να επικοινωνώ και να παίζω μαζί του. Έχει περάσει καιρός που έκανε αποθεραπεία και είναι ένα ωραίο συναίσθημα να τον βλέπεις υγιή, ν’ αγωνίζεται για την ομάδα και να τη βοηθά να είναι σπουδαία».

Τέλος, συμπλήρωσε πως «όσο είμαστε υγιείς, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ, διαφορετικά η δουλειά γίνεται δυσκολότερη. Το δείξαμε σήμερα, ήμασταν καλοί. Δεν υπήρχε θέση κενή να καθίσεις στον πάγκο. Έχουμε 30-35 παιχνίδια για να βρούμε τη χημεία μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!