Ντάνι Άλβες: Το φερόμενο ως θύμα της σεξουαλικής επίθεσης από τον Βραζιλιάνο αστέρα του ποδοσφαίρου μίλησε για το συμβάν.

Το φερόμενο ως θύμα της σεξουαλικής επίθεσης από τον Ντάνι Άλβες μίλησε για το συμβάν με δράστη τον Βραζιλιάνο αστέρα του ποδοσφαίρου.

«Μου είπε να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ήξερα τι βρισκόταν πίσω από εκείνη την πόρτα. Δεν είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στις τουαλέτες, φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο μέρος μόνο για VIP. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα», αναφέρει η 23χρονή στην κατάθεσή της και συνεχίζει: Ντάνι Άλβες

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μπήκε πρώτος, ακολούθησα, έκλεισε την πόρτα και τότε του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου ζητούσε συνέχεια να του πω ότι ήμουν η π@@@@@α του. Του έλεγα ότι ήθελα να φύγω, αλλά επέμενε. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα».

Τέλος, ισχυρίζεται πως ο Αλβες την χαστούκισε για να σταματήσει να έχει αντιδράσεις και να τη βιάσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!