Την πρώτη λευκή κάρτα στην ιστορία του αθλήματος έδειξε διαιτητής σε ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών στην Πορτογαλία.

Την πρώτη λευκή κάρτα στην ιστορία του αθλήματος έδειξε διαιτητής σε αγώνα γυναικών στην Πορτογαλία.

Ειδικότερα, μετά τις κόκκινες και τις κίτρινες κάρτες, πλέον, θα υπάρχουν και οι λευκές.

Ειδικότερα, η… αρχή έγινε στο χθεσινό παιχνίδι της Μπενφίκα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το πρωτάθλημα γυναικών της χώρας με τον διαιτητή της αναμέτρησης με το σκορ στο 3-0 υπέρ των «αετών» να δείχνει από μια λευκή κάρτα στα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τι είναι η λευκή κάρτα;

Η λευκή κάρτα λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από τις άλλες δύο που ξέραμε ως τώρα. Πρόκειται, επί της ουσίας, για επιβράβευση μίας κίνησης, μιας ενέργειας που έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον διαιτητή να έχει δικαίωμα να τη δείξει σε όλα τα άτομα που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο.

Εν προκειμένω, ο διαιτητής ήθελε να επιβραβεύσει τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων. Κι αυτό διότι έτρεξαν σε ένα σημείο στην κερκίδα του γηπέδου για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε έναν οπαδό ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!