Ο Ανχελ Ντι Μαρία επανέλαβε ότι είναι «ευτυχισμένος» στην Γιουβέντους και τόνισε πως δεν θα φύγει από την ομάδα.

Ο Ανχελ Ντι Μαρία, επανέλαβε ότι είναι «ευτυχισμένος» στην Γιουβέντους και τόνισε πως η ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών από την «γηραιά κυρία» στο καμπιονάτο, δεν θα επηρεάσει την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα, στο τέλος της σεζόν, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ. Ο σύλλογος, είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ιταλία και στην Ευρώπη», επεσήμανε ο Αργεντινός είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, μιλώντας στο «DAZN», λίγο μετά την «χορταστική» ισοπαλία (3-3) της Γιουβέντους με την Αταλάντα, για την 19η αγωνιστική της Serie A. Ντι Μαρία 

«Ηλθα στην χειρότερη στιγμή για την Γιούβε, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Είναι δύσκολο μετά την αφαίρεση των βαθμών, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία. Τίποτε δεν είναι αδύνατο, πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με στόχο την τέταρτη θέση», πρόσθεσε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!