Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνεχίστηκε και στο Australian Open το μυστήριο με τα σκευάσματα κατά τη διάρκεια αγώνων.

Στο στόχαστρο των κριτικών είναι ξανά ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τα σκευάσματα που λαμβάνει κατά τη διάρκεια των αγώνων του. Αυτή τη φορά το περιστατικό καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του Australian Open κι συγκεκριμένα στον αγώνα του κόντρα στον Γάλλο αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται ένα μέλος της ομάδας του να του ετοιμάζει ένα σκεύασμα σε μπουκάλι, να βάζει ετικέτα και να το παραδίδει σε έναν κριτή, ο οποίος είναι και αυτός που το δίνει στον Τζόκοβιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, αφού διάβασε την ετικέτα, κατανάλωσε το υγρό σκεύασμα.

Πρόκειται για ένα σύνηθες φαινόμενο στους αγώνες του Νόβακ Τζόκοβιτς, που, όμως, έχει δημιουργήσει ερωτήματα για το αν το πρώην νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις παραβιάζει τους κανόνες.

Να θυμίσουμε ότι και στο Paris Masters με αντίπαλο τον Στέφανο Τσιτσιπά, συνεργάτες του Νόβακ Τζόκοβιτς καταγράφηκαν να παρασκευάζουν ένα συμπλήρωμα. Μάλιστα, ένας από αυτούς έδινε την εντύπωση ότι προσπαθεί να κρύψει από την κάμερα τις κινήσεις.

@carofloresdenaya #novakdjokovic #australianopen2023 #ausopen2023 #AusOpen @Australian Open #ao2023 ♬ Mission Impossible (Main Theme) – Favorite Movie Songs

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!