Ο Νικ Κύργιος αποσύρθηκε από το Australian Open, λόγω τραυματισμού του στο γόνατο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Ο Νικ Κύργιος αποσύρθηκε από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Australian Open, λόγω τραυματισμού του στο γόνατο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ομογενής πρωταθλητής από την Αυστραλία, Νο 21 του κόσμου, είχε αποχωρήσει από το τουρνουά της Μελβούρνης και ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι όλα πήγαν καλά στην επέμβαση του:

«Ολοκληρώθηκε η επέμβαση», έγραψε στο Instagram και πρόσθεσε:

«Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στο καλύτερο επίπεδό μου. Στους αυθεντικούς που στέλνουν θετική ενέργεια σας αγαπώ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Ο γιατρός του Αυστραλού, που ανέλαβε την εγχείριση, εκτίμησε ότι ο Κύργιος αναμένεται να επιστρέψει τον Μάρτιο στο Indian Wells.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!