Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και παρατήρησε τα λάθη της ομάδας του.

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ειδικότερα, ο Ισπανός τεχνικός ισχυρίστηκε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τις φάσεις που έκανε. Μίτσελ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήταν ένα αρκετά παράξενο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε τον έλεγχο αλλά όχι το βάθος στη διάρκεια του ματς, προηγηθήκαμε αλλά δεν ήμασταν εκεί. Στο ημίχρονο είπαμε να είμαστε προσεχτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου αλλά δεν το κάναμε», δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ ενώ ως προς τη μάχη του τίτλου τόνισε:

«Πιστεύαμε πως μπορεί να συνέβαινε αυτό και για αυτό ήρθαμε και εμείς εδώ να πάρουμε τη νίκη. Πλησιάζουμε προς την κορυφή. Είχαμε την πρωτοβουλία αλλά δεν κατάφεραμε να την ολοκληρώσουμε τις φάσεις και να πάρουμε το τρίποντο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!