Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, την εικόνα της ομάδας του αλλά και τη ρεβάνς με τον Άρη.

Ως ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κάνει ένα νέο ξεκίνημα κι ένα νέο νικηφόρο σερί χαρακτήρισε ο Μίτσελ Γκονζάλες τον αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης (25/1) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε πως ένας συνδυασμός παραγόντων και καταστάσεων οδήγησε τον Ολυμπιακό στην απώλεια δύο βαθμών στο Περιστέρι στον αγώνα με τον Ατρόμητο (22/1, 1-1), ωστόσο εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στην Cosmote TV:

-Για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Πραγματικά δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι και σταμάτησε το νικηφόρο σερί. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δε θα σταματήσουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και φτιάξουμε ένα νέο σερί ξεκινώντας από το ματς με τον Άρη».

-Για το τι έφταιξε για το στραβοπάτημα στο Περιστέρι: 

«Νομίζω πως είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, ένα αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Δίνουμε συνεχώς τελικούς εδώ και πολύ καιρό και όταν αυτό συμβαίνει, πολλές φορές, συμβαίνει να έρθει μια μέρα που τα πράγματα δεν θα πάνε καλά.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό πρέπει να δουλέψουμε τις λεπτομέρειες που δεν πήγαν καλά, αλλά και ταυτόχρονα να σκεφτούμε πως σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να έχουμε την ίδια συμπεριφορά και την ίδια νοοτροπία».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

-Για το κλίμα στα αποδυτήρια: 

«Φυσικά και είναι θυμωμένοι, φυσικά και υπάρχει πείσμα, γιατί στο τελευταίο παιχνίδι πήγαμε κάθε άλλο παρά για αυτό το αποτέλεσμα. Πηγαίναμε για τη νίκη.

Επομένως είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι και αποφασισμένοι. Θα αφήσουμε πίσω ότι συνέβη. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο και αν θέλουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά πρέπει να τα καταφέρουμε και να είμαστε διαφορετικοί στη συνέχεια».

-Για τη ρεβάνς με τον Άρη:

«Πρώτα από όλα πρέπει να πούμε πως ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουν μεγάλη ποιότητα και δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις. Μπορεί να τα καταφέραμε καλά στις δύο φορές που τους αντιμετωπίσαμε μέσα σε τρεις μέρες και να πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και σοβαροί για να τα καταφέρουμε ξανά».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

-Για το αν θα κάνει αλλαγές:

«Θα ψάξουμε να βρούμε κάποιες λύσεις σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ τελευταία, σε παίκτες που δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά που φυσικά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Ωστόσο οι αλλαγές δεν θα είναι τόσο πολλές».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο παιχνίδι (1-0) Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος τόνισε:

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας αυτό με τον Ατρόμητο. Το μάθημα είναι πως χάσαμε ξανά βαθμούς που θα έπρεπε να είχαμε πάρει. Συνεχίζουμε. Είχαμε ένα κακό παιχνίδι.

Ήταν ένα μάθημα, αλλά συνεχίζουμε στον δρόμο μας. Κανείς φυσικά δεν είναι χαρούμενος. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Το καλό είναι πως έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι την Τετάρτη όπου μπορούμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και πως παίζουμε για την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε».

Και συμπλήρωσε για τον αγώνα με τον Άρη: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Το έδειξαν στα προηγούμενα δύο παιχνίδια εδώ, αλλά όπως είπα εμείς πρέπει να δείξουμε πως παίζουμε στην καλύτερη ομάδα.

Για μας κάθε ματς είναι τελικός και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα θα ήθελα να σκοράρω ξανά, αλλά για μας το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε καλά και να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς δικαιολογίες».

 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!