Φρανκ Λάμπαρντ και Έβερτον θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, αφού η ομάδα του Μερσεϊσαϊντ απέλυσε τον πρώην άσο της Τσέλσι.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ απολύθηκε από τη θέση του προπονητή της Έβερτον, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μετά από μια κακή πορεία που έχει φέρει τον σύλλογο σε θέση υποβιβασμού.

Το τελευταίο παιχνίδι του Λάμπαρντ ήταν η ήττα του Σαββάτου στο πρωτάθλημα με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ, που κράτησε την Έβερτον προτελευταία με 15 βαθμούς μετά από 20 αγώνες, δύο βαθμούς μακριά από τη σωτηρία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει κερδίσει για τελευταία φορά ένα παιχνίδι πρωταθλήματος τον Οκτώβριο, όταν επικράτησε με 3-0 εντός έδρας της Κρίσταλ Πάλας.

Ο Λάμπαρντ έφτασε στην Έβερτον τον Ιανουάριο του 2022, έχοντας καθίσει στον πάγκο της Τσέλσι τη σεζόν 2019-2021, και πριν σε εκείνον της Ντέρμπι Κάουντι, στη δεύτερη κατηγορία τη σεζόν 2018-19.

Ο 44χρονος απολύθηκε από τη θέση του προπονητή της Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2021.

Ανέλαβε την Έβερτον όταν ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ αποφάσισε να «χωρίσει» τους δρόμους της με τον Ράφα Μπενίτεθ.

Η Έβερτον θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ στις 4 Φεβρουαρίου και ακολουθεί το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο Λίβερπουλ στις 13 Φεβρουαρίου. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!