Απογοητευτικά είναι τα σχόλια, που προκάλεσε το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ.

Απογοητευτικά είναι τα σχόλια, που προκάλεσε το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ. Σχεδόν σύσσωμος, ο ευρωπαϊκός Τύπος, ασχολήθηκε με την πρώτη εμφάνιση του διάσημου άσου στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και τα σχετικά δημοσιεύματα, δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τον Πορτογάλο επιθετικός.

Παρά την νίκη της Αλ Νασρ επί της Αλ Ετιφάκ με 1-0, ο CR7 ήταν «πολύ διακριτικός», σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», ενώ σε ανάλογο ύφος η «O Jogo», εξήρε την απόδοση του σκόρερ, Ταλίσκα, σε αντίθεση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, ούτε οι ισπανικές εφημερίδες είδαν με θετικό πρόσημο το ντεμπούτο του πεντάκις κατόχου της «Χρυσής Μπάλας». Για την «AS», ο αρχηγός της Αλ Νασρ, έκανε ένα «ψυχρό ξεκίνημα», αλλά όπως επισημαίνει η «Marca», τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά εάν το «βολ πλανέ» του Ρονάλντο στην αρχή της συνάντησης, «είχε βρει δίχτυα».

Τέλος, η ιταλική εφημερίδα «Corriere Dello Sport»… είναι «απογοητευμένη» με τον Ρονάλντο, όπως και η γαλλική «L’Équipe», που τον χαρακτήρισε «σιωπηλό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!