Ο Ρόναλντ Κούμαν είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της εθνικής Ολλανδίας, στον πάγκο της οποίας επιστρέφει για δεύτερη φορά.

Η δεύτερη θητεία του Ρόναλντ Κούμαν στο «τιμόνι» της Εθνικής Ολλανδίας ξεκίνησε και επίσημα από τη Δευτέρα (23/01). Μετά από 2.5 χρόνια, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, επιστρέφει στον πάγκο των «οράνιε» αντικαθιστώντας τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος αποχώρησε μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ήταν γνωστό εδώ κι αρκετούς μήνες ότι ο 59χρονος τεχνικός θα διαδεχόταν τον Φαν Χάαλ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και σήμερα επισημοποιήθηκε. Ο Κούμαν έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου. 

Ο Ολλανδός προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε μεταξύ άλλων: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι ξανά εδώ. Τα δύο χρόνια που ήμουν στην Εθνική μου προσέφεραν μεγάλη χαρά. Μου δίνετε ξανά η ευκαιρία και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!