Σε αναζήτηση περιφερειακού βρίσκεται η Μπασκόνια, για τη θέση του Πιέρια Χένρι, ο οποίος θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ομάδα.

Σε αναζήτηση περιφερειακού βρίσκεται η Μπασκόνια, για τη θέση του Πιέρια Χένρι. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “AS”, ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί πλέον “persona non grata” στις τάξεις των Βάσκων, με τις σχέσεις του με την ομάδα να έχουν διαταραχθεί, χωρίς… φως για αποκατάσταση. 

Ο Πιέρια Χένρι αντιμετωπίζει παράλληλα πρόβλημα τραυματισμού στην πελματιαία απονεύρωση, ένας… ύπουλος τραυματισμός που χρειάζεται μεγάλο χρόνο αποθεραπείας, με την υποτροπή να είναι ορατός κίνδυνος αν ο παίκτης πιεστεί να επιστρέψει. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τεχνικός της Μπασκόνια, Ζοάν Πεναρόγια, αποφάσισε, λοιπόν να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του άμεσα. Στη Euroleague, ο Χένρι αγωνίστηκε τελευταία φορά, για την 18η αγωνιστική, στις 10 Ιανουαρίου, όταν είχε 0 πόντους σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής, αλλά και 7 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, στην ήττα των Βάσκων, με 92-79 από την Μπάγερν στο Μόναχο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έκτοτε ακολούθησαν δύο ακόμη ήττες, από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι (19η αγωνιστική) και από την Μπαρτσελόνα στη Βιτόρια (20ή αγωνιστική). 

Καθώς, έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο απόκτησης παικτών που έχουν ήδη αγωνιστεί στη Euroleague, ο Χένρι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!