Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ θέλει τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ απεγνωσμένα στο Άνφιλντ.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, επιθυμεί διακαώς ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ να μετακομίσει στο Άνφιλντ.

Ένας από τους αγαπημένους παίκτης της Λίβερπουλ, ο Τζέραρντ, είναι αποφασισμένος να δει το παιδί-θαύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου να παίζει για την παλιά του ομάδα, φτάνοντας στο σημείο να πει ότι «θα πετούσε μέχρι τη Ντόρτμουντ για να του μιλήσει».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το μέλλον του Μπέλινγκχαμ παραμένει στον αέρα, με τον 19χρονο να συνδέεται με πολλές κορυφαίες ομάδες, όπως η Λίβερπουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι. Η τωρινή του ομάδα προς το παρόν δεν έχει καμία πρόθεση να τον αφήσει να φύγει, ωστόσο.

«Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να μου δώσει μια ημερομηνία στο ημερολόγιο όταν θα είναι ελεύθερος και θα πετάξω στο Ντόρτμουντ για να μιλήσουμε για τη μεταγραφή του», δήλωσε ο Τζέραρντ στο BT Sport.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!