Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι παραδέχτηκε ότι βρισκόταν σε "κατάσταση σοκ" μετά τη φυλάκιση του πρώην συμπαίκτη του Ντάνι Άλβες.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι παραδέχτηκε ότι βρισκόταν σε “κατάσταση σοκ” μετά τη φυλάκιση του πρώην συμπαίκτη του Ντάνι Άλβες χωρίς εγγύηση για φερόμενη σεξουαλική επίθεση.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος διεθνής κρατήθηκε την Παρασκευή στην Καταλονία για καταγγελία εις βάρος του από τον Δεκέμβριο του 2022 κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.

Ο Άλβες οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα πριν το δικαστήριο αποφασίσει ότι ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα πρέπει να φυλακιστεί χωρίς εγγύηση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Η πρώην ομάδα του, η μεξικανική ομάδα Pumas, αντέδρασε λήγοντας το συμβόλαιο του 39χρονου, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2023.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο προπονητής των “μπλαουγκράνα” Τσάβι μοιράστηκε μια λαμπρή καριέρα με τον Άλβες ως παίκτης, έχοντας στο ενεργητικό τους, μεταξύ άλλων, πέντε τίτλους La Liga, τρία τρόπαια Champions League και τρία Copa del Rey.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για άλλη μια φορά όταν ο βετεράνος αμυντικός επανήλθε στην Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τσάβι τον Νοέμβριο του 2021, με τον Άλβες να αγωνίζεται για 17 παιχνίδια πριν μετακομίσει στη Liga MX.

Ο Τσάβι σοκαρίστηκε όταν έμαθε για τη σύλληψη του σημειώνοντας:

«Είναι δύσκολο να σχολιάσω μια τέτοια κατάσταση», δήλωσε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

«Είμαι έκπληκτος, σοκαρισμένος. Είναι ένα ζήτημα δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί ό,τι κι αν είναι αυτό. Αισθάνομαι πολύ άσχημα για τον Ντάνι. Είμαι σε κατάσταση σοκ για το πώς κατέληξε όλο αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!