Ο Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε ότι τα "λάθη" θα κοστίσουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε άλλα ματς μετά την ήττα από την Άρσεναλ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε ότι τα “λάθη” θα κοστίσουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή μετά την ήττα από την Άρσεναλ που θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έπαιξαν μια συναρπαστική αναμέτρηση με τους “κανονιέρηδες” στο Emirates Stadium την Κυριακή, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με 3-2 χάρη σε γκολ του Ενκετιά στο τελευταίο λεπτό. Η Γιουνάιτεντ κρατούσε το θετικό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Premier League αλλά έμεινε να μετράει το κόστος των ατομικών και συλλογικών λαθών στο τελικό σφύριγμα στο βόρειο Λονδίνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τεν Χαγκ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάκαμψη της τύχης της Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα, δήλωσε στο BBC Sport για το γεγονός ότι είδε την ομάδα του να φεύγει με άδεια χέρια από την Άρσεναλ:

«Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι με πολύ ρυθμό και το κοινό είναι ο μεγάλος νικητής. Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι. Όταν χάνεις αυτό το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό, πώς να μην είσαι; Όλα τα γκολ που δεχτήκαμε σήμερα είναι λάθη – δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Και την προηγούμενη εβδομάδα, ήμασταν πολύ καλοί. Προσπαθούμε να κάνουμε δύσκολο στους αντίπαλους να μας κερδίσουν. Σήμερα δεν μπορέσαμε. Και τα τρία γκολ, θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει», τόνισε ο Τεν Χαγκ και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ καλοί με την μπάλα στα πόδια, αλλά εμείς είμαστε μια καλή αμυντική ομάδα. Δεν υπήρχαν πολλές ανοιχτές ευκαιρίες. Κάναμε λάθη που δεν γίνεται να κάνουμε. Αυτό το παιχνίδι κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες αλλά και στη λήψη αποφάσεων. Αυτό είναι δύσκολο να το δεχτούμε και πρέπει να μάθουμε από αυτό. Θέλω να κερδίζω. Δεν είναι πάντα αρκετό αυτό. Θέλουμε να είμαστε το νούμερο ένα αλλά αυτό δεν γίνεται αν κάνουμε λάθη. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!