Ανάμεσα σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και σε ένα γεμάτο ΣΕΦ κλήθηκε να διαλέξει ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ.

Ανάμεσα σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και σε ένα γεμάτο ΣΕΦ κλήθηκε να διαλέξει ο Σέρχιο Γιουλ.

Ο πολύπειρος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε για τις έδρες των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων και δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο των «κόκκινων» και «πράσινων» οπαδών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δύσκολο! Σαν να πρέπει να πεις ποιόν αγαπάς περισσότερο, τον μπαμπά ή τη μαμά (γέλια)! Δεν μπορείς να επιλέξεις ένα. Νομίζω ότι οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι εκπληκτικοί, στο ΟΑΚΑ και στον Πειραιά.

»Όταν είναι γεμάτα, σε παρασύρουν και σε γεμίζουν πίεση. Για έναν παίκτη του μπάσκετ, είναι πάντα ξεχωριστό να παίζει στην Ελλάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!