Ο Γιούργκεν Κλοπ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λίβερπουλ στο 0-0 με την Τσέλσι το Σάββατο στο «Άνφιλντ».

Ο Γιούργκεν Κλοπ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λίβερπουλ στο 0-0 με την Τσέλσι το Σάββατο, λέγοντας ότι μπορεί να χτίσει πάνω στη θετική εμφάνιση.

Η Λίβερπουλ έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από τους τρεις τελευταίους αγώνες της στην Premier League, με αποτέλεσμα να απέχει εννέα βαθμούς από την τέταρτη θέση. Παρά την ισοπαλία με την προβληματική Τσέλσι, ο Γερμανός προπονητής είδε αρκετά θετικά από την εμφάνιση της ομάδας του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε καλά διαστήματα, αλλά δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε», δήλωσε στο BT Sport.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μικρά βήματα και αυτό είναι ένα μικρό βήμα. Κρατήσαμε το μηδέν κόντρα στην Τσέλσι, δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, κι εκείνοι έκαναν μόλις μερικές. Αμυνθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με πάθος και καθαρή οργάνωση, αλλά δεν αναπτυχθήκαμε σε αυτές τις στιγμές. Στο τέλος της ημέρας, είμαι εντάξει με το 0-0, γιατί πρέπει να αποδεχτείς όσα γίνονται. Μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Και οι δύο ομάδες ήταν πολύ επιθετικές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!