Ο Ορελιέν Τσουαμενί προτίμησε να παρακολουθήσει NBA αντί για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο...

Η πρωτοβουλία του Ορελιέν Τσουαμενί να ταξιδέψει στο Παρίσι για να δει τον αγώνα Πίστονς – Μπουλς την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν απέναντι στη Βιγιαρεάλ, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η κίνησή του αυτή δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο και εκείνος έσπευσε να απολογηθεί .

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τσουαμενί στο Twitter:

«Θέλω να απολογηθώ στο σύλλογο, το προπονητικό staff, τους συμπαίκτες και φυσικά στους οπαδούς της Ρεάλ. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα και ζητώ συγγνώμη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!