Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Australian Open και μίλησε για την ήττα της από την Λιν Ζου.

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Australian Open, χάνοντας από την 28χρονη Κινέζα Λιν Ζου 7-6(3), 1-6, 6-4.

«Νομίζω ότι το επίπεδό μου δεν ήταν καθόλου καλό», είπε η Μαρία Σάκκαρη. «Ξεκίνησα τον αγώνα με το να είμαι πολύ αμυντική, απλά να φοβάμαι να κάνω το παιχνίδι μου. Ξέρεις, το άλλο κορίτσι, βασικά δεν είχε τίποτα να χάσει. Έπαιζε ελεύθερα. Διασκέδαζε. Έπαιζε πολύ, πολύ καλά», πρόσθεσε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Την έχω δει στο tour. Δεν την έχω δει ποτέ να παίζει τόσο καλά, για να είμαι ειλικρινής. Φυσικά, να κέρδισε την Τζιλ στο γύρο πριν, αλλά δεν τη θυμόμουν να κινείται τόσο καλά όσο έκανε σήμερα.»

Η Ζου για πρώτη φορά στην καριέρα της έπαιζε στον τρίτο γύρο ενός major, προχωρά και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Βικτόρια Αζαρένκα από τη Λευκορωσία.

«Υπήρχαν πολλά πάνω-κάτω», είπε ο Ζου. «Μερικές φορές σκέφτομαι ότι ίσως δεν είμαι αρκετά καλή για το τένις. Σκέφτομαι να αποσυρθώ μερικές φορές. Αλλά η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, πάντα μου μιλάνε. Πιστεύουν ότι μπορώ να γίνω καλύτερη παίκτρια, έτσι με πιέζουν κάθε μέρα να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Οπότε το εκτιμώ πραγματικά. Αυτό που λέω στον εαυτό μου και να είμαι χαλαρή. Να απολαύσω το γήπεδο, να απολαύσω τον κόσμο.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!