Ολυμπιακός: Ο Ραμόν μίλησε για τον Μαρσέλο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον 22χρονο Ραμόν Ράμος από τη Φλαμένγκο, τον οποίο και ανακοίνωσε σήμερα.

Ο Ραμόν Ράμος έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής πέρασε τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ, και υπέγραψε το Σάββατο συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρολεύκους που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Λίγη ώρα μάλιστα μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό, ο Νοτιοαμερικανός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Σε αυτές, αναφέρθηκε στον Μαρσέλο, τον οποίο χαρακτήρισε είδωλό του ενώ αποκάλυψε πως ένα από τα τατουάζ στο σώμα του είναι αφιερωμένο στον θρυλικό συμπατριώτη του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!