Ο Ραμόν έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής (20/01) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τη νύχτα της Παρασκευής ο Βραζιλιάνος αριστερός φουλ-μπακ Ραμόν Ράμος Λίμα, κατά κόσμο Ραμόν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Πολλές κουβέντες ο νεαρός αμυντικός κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο δεν έκανε, αρκούμενος να δηλώσει πως «είμαι πανευτυχής που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αύριο θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα, σας ευχαριστώ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ραμόν θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από την πειραϊκή ομάδα, στην άμυνα της οποίας και συγκεκριμένα στα άκρα της θα κάνει δίδυμο με τον συμπατριώτη του Ροντινέι, που επίσης αποκτήθηκε από τη Φλαμένγκο!

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς είχε παίξει στις 12 Ιανουαρίου. Ο Ραμόν είναι διεθνής με την Εθνική Κ20 της Βραζιλίας και διακρίνεται για το επιθετικό παιχνίδι, την άρτια τεχνική και την ταχύτητά του.

Ο νεαρός θεωρείται υποσχόμενος παίκτης και γι’ αυτό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Μενγκάο» πίεσε και πέτυχε να διατηρήσει ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!