Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα Έκτορ Μπεγερίν απέρριψε την επιστροφή του στην Premier League για λογαριασμό της Έβερτον.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα Έκτορ Μπεγερίν απέρριψε την επιστροφή του στην Premier League για λογαριασμό της Έβερτον, όπως αποκάλυψε η ισπανική SPORT.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει στο τέλος της σεζόν και το μέλλον του μετά τις 30 Ιουνίου παραμένει ασαφές. Ωστόσο, πιστεύεται ότι ο Μπελερίν επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιό του πριν συνεχίσει την καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας, αποκλείοντας την επιστροφή στην Αγγλία.

Μπορεί να μην έχει επιστρέψει στις παλιές, καλές του επιδόσεις, ο Μπεγερίν, ωστόσο, έχει βρει την υγειά του στη Μπαρτσελόνα. Βρίσκεται στην πατρίδα του, την Ισπανία, παίρνει χρόνο συμμετοχής και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι άλλο. Και σίγουρα, αυτό δεν θα είναι στην Αγγλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!