Ο επιθετικός της Λίβερπουλ Ρομπέρτο Φιρμίνο ξεκαθάρισε τις προθέσεις του να παραμείνει στον σύλλογο παρά τα όσα ακούγονται.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ Ρομπέρτο Φιρμίνο ξεκαθάρισε τις προθέσεις του να παραμείνει στον σύλλογο, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι.

Έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί ιδιαίτερη πρόοδος, με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος να συνδέεται με σενάρια μετακίνησης μακριά από τον σύλλογο. Πιο πρόσφατα, είχε προταθεί να ακολουθήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία, ωστόσο ο Φιρμίνο τόνισε έκτοτε ότι είναι ευτυχισμένος στο Μερσεϊσάιντ, καθώς θέλει να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι απίστευτο να παίζεις ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου εδώ με σπουδαίους παίκτες, αστέρια του παιχνιδιού», δήλωσε ο Φιρμίνο στο τελευταίο τεύχος του επίσημου περιοδικού της Λίβερπουλ.

«Είμαι ευτυχισμένος εδώ και σκοπεύω να μείνω εδώ και να βοηθήσω την Λίβερπουλ. Είναι όνειρο για όλους τους παίκτες να κερδίσουν την Premier League και το Champions League. Είναι ιστορία, μια τεράστια κληρονομιά. Όταν συνέβη, νιώσαμε τρομερά προνομιούχοι, ευγνώμονες στον Θεό που μας το έδωσε αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!