Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-0 σετ και του Τάλον Χρίεκσπορ και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-0 σετ και του Τάλον Χρίεκσπορ και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open. Εκεί τον περιμένει ο Γιανίκ Σίνερ (Νο16), ο οποίος νωρίτερα έκανε μια μεγάλη ανατροπή από 0-2 απέναντι στον Φούκσοβιτς.

Ο Τσιτσιπάς ήταν πραγματικά ασταμάτητος και από το πρώτο σετ έδειξε τις άγριες διαθέσεις του αφήνοντας τον Χρίεκσπορ αρκετά πίσω, κάνοντας το 1-0 με 6-2 games.

Στο δεύτερο σετ, τα πράγματα άλλαξαν. Ο Χρίεκσπορ πίεσε τον Τσιτσιπά, οδήγησε το ματς στο tie break αλλά εκεί ο Έλληνας τενίστας αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος και έκανε το 2-0.

Στο τρίτο σετ ήταν φανερό ότι η ψυχολογία του Χρίεκσπορτ είχε πέσει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο Ολλανδός πάλευε να βγάλει αντίδραση αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον είχε στριμώξει στα σχοινιά και έκανε το 3-0 με 6-3 games.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!