Η Τσέλσι δεν σταματάει να αγοράζει παίκτες αυτή τη μεταγραφική περίοδο και κάνει δικό της παίκτη της PSV.

Η Τσέλσι φέρεται να συμφώνησε να αποκτήσει τον Νόνι Μαντουέκε από την PSV, με τις δαπάνες των «μπλε» τον Ιανουάριο να μην σταματάνε.

Η Τσέλσι πρόκειται να πληρώσει έως και 30,5 εκατομμύρια λίρες (38 εκατ. δολάρια) για τον 20χρονο διεθνή με την Εθνική Νέων της Αγγλίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η PSV έχει ήδη πουλήσει ένα κορυφαίο επιθετικό ταλέντο αυτό το μήνα, χάνοντας τον Κόντι Γκάκπο από τη Λίβερπουλ μετά το συγκλονιστικό του ξεκίνημα στη σεζόν 2022-23 και την εξίσου εντυπωσιακή του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μαντουέκε τώρα φαίνεται ότι θα κατευθυνθεί και στην Premier League, με την Τσέλσι να έχει τη δυνατότητα να συζητήσει τους προσωπικούς όρους και να κανονίσει ιατρικές εξετάσεις με προφορικά συμφωνημένο το ποσό της μεταγραφής, σύμφωνα με την Evening Standard.

Ο Μαντουέκε, ο οποίος παίζει ως επί το πλείστον στον άξονα, αλλά περιστασιακά παρατάσσεται στο κέντρο, γεννήθηκε στο Barnet και πέρασε χρόνο στα τμήματα υποδομής της Κρίσταλ Πάλας και της Τότεναμ πριν μετακομίσει στην Ολλανδία, όπου ανέβηκε μέσω της ακαδημίας της PSV. Ο προπονητής της ομάδας, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος δεν θα μπορούσε να απορρίψει μια πρόταση από την Τσέλσι, αν ήταν αρκετά ισχυρή, κάτι που τώρα φαίνεται να έχει γίνει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!