Ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε σε story την αγκαλιά του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν το φιλικό της μικτής Αλ Νασρ-Αλ Χιλάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όλοι περίμεναν την συνάντηση των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο για μία ακόμα φορά.

Μπορεί αυτό να μην έγινε στον τελικό του Μουντιάλ, όπως πολλοί ήλπιζαν, αλλά έγινε λίγο καιρό μετά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μεταγραφή στην Αλ Νασρ, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και συνάντησε για ακόμα μία φορά τον Λιονέλ Μέσι σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και αυτό στο φιλικό της Παρί Σεν Ζερμέν με τη μικτή Αλ Νασρ/Αλ Χιλάλ. Νικήτρια αναδείχθηκε η γαλλική ομάδα αλλά όλος ο κόσμος συγκράτησε την αγκαλιά των δύο κορυφαίων πριν τη σέντρα.

Τη φωτογραφία αυτή ανέβασε σε story στο instagram ο Λιονέλ Μέσι.

Λιονέλ Μέσι Κριστιάνο Ρονάλντο

Μάλιστα, λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα, οι δύο τους έκαναν χειραψία, ενώ μοιράστηκαν ακόμα μία αγκαλιά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!