Ο Γιούργκεν Κλοπ τοποθετήθηκε για το 1000ο παιχνίδι στην καριέρα του ενώ αυτοσαρκάστηκε για τα άσπρα του γένια.

Αν και η Λίβερπουλ… παραπαίει στο εφετινό πρωτάθλημα της Premier League, το επερχόμενο παιχνίδι των «reds» κόντρα στην Τσέλσι το Σάββατο (21/1) έχει ξεχωριστή σημασία για τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς συμπληρώνει 1.000 αγώνες στην προπονητική του καριέρα.

Κι όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (20/1), χρησιμοποίησε ακόμη μία φορά το ξεχωριστό χιούμορ του για να αυτοσαρκαστεί για τα… γκρίζα γένια του.

«Είναι τεράστιο γεγονός, νιώθω πραγματικά ευλογημένος. Τρεις φανταστικοί σύλλογοι που μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω τη δουλειά μου. Είναι ένας τρελός αριθμός, ειλικρινά, 1.000 αγώνες!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αλλά τα γένια μου τώρα είναι πραγματικά γκρίζα, αυτό δεν ίσχυε όταν πρωτοήρθα εδώ. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συνέβη λόγω της ηλικίας ή λόγω της Λίβερπουλ. Έκανα τη δουλειά που αγαπούσα, για τους συλλόγους που αγάπησα, οπότε είμαι ευλογημένος» τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ και πρόσθεσε:

«Ακόμα το απολαμβάνω. Είναι για μένα η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Δεν είναι μια χαλαρή δουλειά, ούτε μια δουλειά στην οποία κάνεις πολλές διακοπές, αλλά μου αρέσει και νιώθω πολύ τυχερός που μπορώ να το κάνω γιατί είναι στην πραγματικότητα η μόνη δουλειά που μπορώ πραγματικά να κάνω. Είμαι καλά με τον ενθουσιασμό, την πίεση, τις εξαιρετικές στιγμές και τις λιγότερο καλές στιγμές. Όλες είναι μέρος της δουλειάς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!