Ο Έρικ Τεν Χαγκ ξενέρωσε τους αμφισβητίες αφού τους θύμισε πως η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει την Άρσεναλ και χωρίς τον Κασεμίρο στο ρόστερ.

Ο Κασεμίρο μπορεί να έχει αποδειχθεί απαραίτητος κρίκος στην αλυσίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν είναι… αναντικατάστατος. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει και ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος παρότι τον εμπιστεύεται τυφλά, θεωρεί πως η νίκη με την Άρσεναλ μπορεί να έρθει και χωρίς εκείνον.

Άλλωστε, την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε χωρίς τον Κασεμίρο στη σύνθεσή της. Αυτό απάντησε ο Τεν Χαγκ σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για την απουσία του Βραζιλιάνου από το ματς με τους Λονδρέζους

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κασεμίρο αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας και συγκέντρωσε τον μέγιστο αριθμό καρτών που θα τον θέσει εκτός για μία αγωνιστική. Αγωνιστική, που όμως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

«Σίγουρα είναι κάτι που δεν θα θέλαμε να είχε συμβεί. Η κίτρινη που πήρε ο Κασεμίρο μας προβληματίζει, αλλά δεν μας φοβίζει. Θα χάσει το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Ωστόσο και την τελευταία φορά που τους αντιμετωπίσαμε τους νικήσαμε. Και τότε το είχαμε κάνει, χωρίς τον Κασεμίρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!