Παναθηναϊκός: Η «ΑΕΠ Ελαιώνα» επίσημα πως προχωρά στην εκπόνηση των οριστικών μελετών, για τις νέες εγκαταστάσεις.

Με ανακοίνωσή της το πρωί της Πέμπτης (19/1) η «ΑΕΠ Ελαιώνα», κοινοπραξία των τραπεζών Alpha Bank/Πειραιώς, γνωστοποίησε κι επίσημα πως προχωρά στην εκπόνηση των οριστικών μελετών, για τις νέες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, οι οποίες είναι απαραίτητες για την έκδοση της σχετικής οικοδομικής άδειας. Παναθηναϊκός

Οι οριστικές μελέτες, αναλύονται: α) Στην αρχιτεκτονική μελέτη (εταιρεία ΔΕΚΑΘΛΟΝ Α.Ε.), β) Στην ηλεκτρομηχανολογική μελέτη (ΤΕΤΡΑΣ Η/Μ Α.Ε.Μ.) και γ) Στην στατική μελέτη (ΤΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.), οι οποίες όπως τονίζεται αναμένεται να είναι έτοιμες στο πρώτο εξάμηνο του 2023.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκπόνηση Οριστικών Μελετών εγκαταστάσεων ΠΑΟ Α.Ο.

Στην εκπόνηση των οριστικών μελετών για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΠΑΟ Α.Ο., στην περιοχή του Βοτανικού, προχωρά η ΑΕΠ Ελαιώνα, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της για την υλοποίηση του σχεδίου της Διπλής Ανάπλασης.

Σε συνέχεια της συνεργασίας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, τον Δήμο Αθηναίων και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς και της προμελέτης που ολοκληρώθηκε το 2022, η υλοποίηση του έργου εισέρχεται σε νέα φάση και εξειδικευμένη μελετητική ομάδα έχει αναλάβει την εκπόνηση των τελικών οριστικών μελετών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την έκδοση της σχετικής οικοδομικής αδείας.

Σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, οι οριστικές μελέτες αναμένεται να είναι έτοιμες εντός του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο για την ανέγερση των εγκαταστάσεων του συλλόγου στον Βοτανικό, οι οποίες θα πληρούν στο ακέραιο τους πλέον σύγχρονους κανονισμούς, αλλά και τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ασφαλή φιλοξενία των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Σύμφωνα με τα σχέδια, τα οποία παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν από τη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, οι κύριοι χώροι του συγκροτήματος αποτελούνται από την κυρίως Αρένα, η οποία θα φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδοσφαίρου σάλας, κ.λπ., από αίθουσες αθλημάτων/προπονήσεων για την Άρση Βαρών, την Πάλη, την Πυγμαχία, την Ξιφασκία, την Επιτραπέζια Αντισφαίριση, την Σκοποβολή και την Τοξοβολία, προπονητήρια ΑΜΕΑ, βοηθητικό γυμναστήριο – προπονητήριο, καθώς και το Κολυμβητήριο.

Επιπλέον, το συγκρότημα θα περιλαμβάνει τα γραφεία Διοίκησης και Εμπορικών Χρήσεων (Boutique) του συλλόγου και Αναψυκτήριο, καθώς και όλους τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους για την εξυπηρέτηση των κύριων χρήσεων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!