Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει 4.500 λίρες μισθό αλλά δεν μπορεί να βρει σεφ γιατί απαιτεί συνέχεια σούσι για εκείνον και την οικογένειά του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί να προσλάβει έναν σεφ για να φροντίζει τα γεύματα του ίδιου και της οικογένειάς του στο νέο τους σπίτι – αλλά δυσκολεύεται να βρει κάποιον που να ανταποκρίνεται στις φημισμένες απαιτητικές απαιτήσεις του, όπως δημοσίευσε η MailOnline.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας αντιμετωπίζει προβλήματα με την πρόσληψη κάποιου που θα μαγειρεύει γι’ αυτόν και τους αγαπημένους του στο σπίτι των 17 εκατομμυρίων λιρών που έχει χτίσει στην πορτογαλική Ριβιέρα, όπως έγινε γνωστό.

Η έπαυλη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, αναμένεται να γίνει η κύρια οικογενειακή κατοικία του μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του. Ορισμένες από τις κενές θέσεις προσωπικού που συνδέονται με το νεόκτιστο παλάτι, συμπεριλαμβανομένου ενός μπάτλερ με μισθό 4.800 λιρών το μήνα, λέγεται ότι έχουν ήδη καλυφθεί, αλλά ο ρόλος του σεφ παραμένει κενός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το σούσι και ο μπακαλιάρος που τρελαίνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η έγκριτη πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha έριξε το πρόβλημα στις απαιτήσεις του Κριστιάνο και της συντρόφου του, του ισπανικού μοντέλου και influencer Georgina Rodriguez, οι οποίες λέγεται ότι περιστρέφονται γύρω από το να ξέρει να μαγειρεύει παραδοσιακό πορτογαλικό φαγητό – καθώς και πιο διεθνή πιάτα όπως το σούσι.

Ο Πορτογάλος διεθνής φημολογείται ότι έχει σχεδιάσει ειδικά έναν χώρο στη νέα του έπαυλη στην πορτογαλική Ριβιέρα για την προετοιμασία της ιαπωνικής λιχουδιάς.

Και το ερώτημα ποιος θα ετοιμάσει το σούσι και άλλα γεύματα για τον ίδιο, τη Ροντρίγκεζ και τα πέντε παιδιά τους λέγεται ότι του προκαλεί πραγματικό πονοκέφαλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί να βρει το κατάλληλο άτομο, παρά το γεγονός ότι προσφέρει μισθό που λέγεται ότι είναι περίπου 4.500 λίρες το μήνα για αυτόν που θα ετοιμάζει τα αγαπημένα του πιάτα. Αν και είναι μεγάλος λάτρης του σούσι, η μητέρα του πρώην επιθετικού του της Γιουνάιτεντ, Dolores Aveiro, αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του πιάτο είναι μία παραδοσιακή πορτογαλική συνταγή που φτιάχνεται με παστό μπακαλιάρο, πατάτες και αυγά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!