Σνάιντερ-Σάκκαρη 1-2: Ψυχωμένη ανατροπή από τη Μαρία απέναντι στη σκληρή Ρωσίδα και πρόκριση στον τρίτο γύρο του Australian Open.

Νικήτρια βγήκε από τη μάχη με την Ντιάνα Σνάιντερ η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη 18χρονη Ρωσίδα αλλά δείχνοντας αποφασιστικότητα, σοβαρότητα και μεγάλα ψυχικά αποθέματα, επικράτησε 2-1 σετ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open.

Από την αρχή του, το παιχνίδι έδειχνει πως θα δυσκολέψει τη Μαρία Σάκκαρη, η 18χρονη Σνάιντερ εκμεταλλεύτηκε το νευρικό ξεκίνημα της Σάκκαρη, έκανε το γρήγορο break και στη συνέχεια το εξαργύρωσε για το 3-0.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η «Sak» προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η Ρωσίδα τενίστρια διατήρησε το προβάδισμά της και έφτασε στο 1-0 σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο αλλά με αντίστροφους ρόλους. Η Σάκκαρη ήταν εκείνη που έφτασε στο γρήγορο break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί 3-0.

Η Σνάιντερ συνέχισε να παίζει φουλ επιθετικά και έτσι έφτασε στο break στο έβδομο game. Η Σακ απάντησε με ψυχραιμία και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, η Σάκκαρη διατήρησε το παιχνίδι της σε υψηλό επίπεδο και έσπασε το σερβίς της αντιπάλου της για να προηγηθεί με 3-1. Η Σνάιντερ έβγαλε προσωρινή αντίδραση αλλά τίποτα παραπάνω και η Σάκκαρη εν τέλει επικράτησε με 6-3 και έφτασε στο 2-1.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!