Ο Άντονι Ντέιβις βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στα παρκέ.

Ο Άντονι Ντέιβις, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να επιστρέψει στην δράση στις αρχές Φεβρουαρίου, έπειτα από 1,5 μήνα απουσίας.

Ο 30χρονος σέντερ έχει χάσει ήδη 16 αναμετρήσεις, με τους Λέικερς να έχουν ρεκόρ 20-24 και να βρίσκονται στη 13η θέση. Μία θέση πίσω από την τελευταία που οδηγεί στο play-in (10η).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άντονι Ντέιβις αποτελεί έναν πολύτιμο παίκτη για την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς και τον χρειάζονται όσο τίποτα στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να βρεθούν στα play-off.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!