Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ έχει σχολιαστεί με ποικίλους τρόπους. Ο Κώστας Μανωλάς, στο περιθώριο δηλώσεών του για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ, αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στο επίπεδο του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μανωλάς:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και του εύχομαι καλή τύχη στην Αλ Νασρ. Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται σε καλό επίπεδο και γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό. Είναι μια υπέροχη μεταγραφή και ελπίζω να έρθουν και άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στη χώρα.

Είναι πολύ σημαντικό που έρχεται το ιταλικό ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία. Αγωνίζονται δύο πολύ μεγάλες ομάδες και περιμένω ένα υπέροχο παιχνίδι, το οποίο ελπίζω να απολαύσει ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!