Ο Λιβάι Γκαρσία κέρδισε το βραβείο του «Παίκτη της χρονιάς» από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Ο Λιβάι Γκαρσία πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο που πάρα πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν «παρελάσει» από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον παίκτη της «Ένωσης».

Αυτή τη φορά, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο πραγματοποίησε διαδικτυακή ψηφοφορία και μέσω αυτής του έδωσε το βραβείο του «Παίκτη της χρονιάς».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τη φετινή σεζόν, ο Λιβάι Γκαρσία μετράει ήδη 10 γκολ στις πρώτες 18 αγωνιστικές του πρωταθλήματος (έχει σκοράρει και μία φορά στο Κύπελλο σε 2 παρουσίες). Ακόμα, με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει απολογισμό 8 γκολ σε 36 ματς από το 2016 μέχρι και σήμερα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!