Ο Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Μozzart Sport αναφέρθηκε στην υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο.

Η υπόθεση με τη μη συμμετοχή του Φακούντο Καμπάτσο στους αγώνες της EuroLeague έχει «αναστατώσει» την μπασκετική κοινότητα. Ο παίκτης τονίζει συνεχώς πως θέλει να πατήσει παρκέ και δεν του το επιτρέπουν. Θέση στο θέμα πήρε και ο πρώην CEO της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξη του στο Mozzart Sport

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου:

«Ο Γκλίκμαν ως ο επικεφαλής, πλέον, μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να αφήσει τον παίκτη να αγωνιστεί. Ωστόσο για κάποιο λόγο δεν το κάνει, θεωρώ πως κάποια στιγμή θα τον αφήσει. Δεν ξέρω γιατί έχει παρθεί η απόφαση αυτή, διότι δεν ακολουθώ τακτικά τα δρώμενα της Ευρωλίγκας. Είμαι σίγουρος όμως, ότι ο Γκλίκμαν προσπαθεί πολύ σκληρά να μην αδικήσει κανέναν και να κρατήσει τις ισορροπίες. Το ίδιο έκανα και εγώ για 22 χρόνια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!