Ο Λιονέλ Σκαλόνι, αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του Εμιλιάνο Μαρτίνες, μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2022 και τον χαρακτήρισε... μωρό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «COPE», ο Λιονέλ Σκαλόνι, αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του Εμιλιάνο Μαρτίνες, μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2022, αλλά και στο ενδεχόμενο παραμονής του, στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας της Αστον Βίλα, ειρωνεύθηκε τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ έκανε μία άσεμνη χειρονομία κρατώντας το τρόπαιο του Μουντιάλ 2022, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Ωστόσο, ο προπονητής της «αλμπισελέστε», έσπευσε να τον υπερασπισθεί:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι ένα θεαματικό παιδί, είναι μωρό. Είναι απίστευτο πόσο καλό παιδί είναι. Πρέπει να τον γνωρίσεις. Ηταν μια από τις αποκαλύψεις μας και μας έφερε τεράστια χαρά. Εχει αυτές τις συμπεριφορές, αλλά είναι μωρό».

Οσον αφορά στο μέλλον του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, ο Σκαλόνι, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, επεσήμανε: «Θα πάω στο Μπουένος Άιρες τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω να συναντήσω τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάπια και να δούμε εάν μπορούμε να πετύχουμε την συμφωνία που θέλουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!