Ο Ριτσάρλισον αναφέρθηκε στο σοκ που βίωσε μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ακόμα σκέφτεται τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ριτσάρλισον.

Ο Βραζιλιάνος φορ μίλησε στο ESPN Brazil και δήλωσε πως στόχος της ομάδας του ήταν η κατάκτηση τροπαίου ενώ συνέκρινε τον αποκλεισμό με την απώλεια κάποιου συγγενή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ριτσάρλισον:

«Ήταν ένα σοκ, χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου. Ήταν δύσκολο να ανακάμψεις. Ακόμα και τώρα βλέπω videos στα social media από το παιχνίδι και στενοχωριέμαι. Θα πρέπει όμως να προχωρήσουμε. Είμαι ακόμα νέος και νομίζω ότι μπορώ να πάρω μέρος σε τουλάχιστον ένα ακόμα Μουντιάλ ή δύο.

Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε, πήγαμε εκεί για να πάρουμε το τρόπαιο. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που πέτυχα εκείνο το γκολ κόντρα στην Σερβία (σ.σ. ψηφίστηκε ως το καλύτερο στο Μουντιάλ) αλλά δεν ήταν ο στόχος που ήθελα. Τώρα είναι η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!