Δημοσιεύματα από την Κολομβία αναφέρουν πως ο Χάμες Ροντρίγκες όχι μόνο δεν θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό αλλά έχει υπογράψει και προσύμφωνο για την ανανέωσή του.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν πως η Γαλατάσαραϊ θέλει έντονα να τον αποκτήσει.

Ο Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά πως ο Χάμες είναι προς πώληση και τόνισε πως δεν θα αποχωρήσει. Πλέον, στην Κολομβία η υπόθεση πηγαίνει ένα βήμα πιο κάτω. Μέσο από την πατρίδα του και συγκεκριμένα το «semana», παρουσίασε αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον του Χάμες που αναφέρουν πως ο Κολομβιανός σταρ έχει υπογράψει προσύμφωνο για την ανανέωσή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Χόρχε Νικόλα για τον Χάμες Ροντρίγκες και το θέμα του συμβολαίου του:

«Οι πληροφορίες που έχω για τον Χάμες είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξει κάτι με την Βάσκο ντε Γκάμα. Από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Ο Κολομβιανός μέσος έχει τρέχον συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και περνάει καλά εκεί. Για να κλείσει το θέμα του Χάμες, υπέγραψε προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό που του δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνει έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του, κάτι που σχεδόν θεωρείται δεδομένο ότι μόλις τελειώσει η τρέχουσα σεζόν, θα ανακοινωθεί η επέκταση για την επόμενη σεζόν. Είναι επίσης ξεκάθαρο μεταξύ των δύο πλευρών ότι το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι σοβαρό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!