Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν μίλησε για το θέμα της τιμωρίας του Φακούντο Καμπάτσο.

Δεν λέει να τερματιστεί το ζήτημα της συμμετοχής ή όχι του Φακούντο Καμπάτσο στην EuroLeague.

Ο Αργεντινός έχει αποκτηθεί από τον Ερυθρό Αστέρα, όμως η σέρβικη ομάδα τιμωρήθηκε με ban για καθυστερημένες πληρωμές. Αυτό σημαίνει πως ο Καμπάτσο θα μπορέσει να αγωνιστεί μετά το τέλος του Φεβρουαρίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, CEO της Ευρωλίγκας, μίλησε στο BasketNews και έδωσε τη δική του εξήγηση για το θέμα:

«Όπως ξέρετε, ο Ερυθρός Αστέρας δεν πλήρωνε τους παίκτες στην ώρα του. Έχουμε μια ανεξάρτητη επιτροπή που έκανε έρευνες και κατέληξε ότι είχαν πάρει πολλούς παίκτες που δεν θα μπορούσαν αλλιώς να αποκτήσουν, κάτι που προκάλεσε στην ουσία άνισο ανταγωνισμό. Έγω είχα τη δυνατότητα να κάνω το θέμα να εξαφανιστεί για να παίξει ο Καμπάτσο, όμως το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το βασικό είναι να διατηρήσουμε την ακεραιότητα του συστήματος, θα ήταν ανήθικο εκ μέρους μου να παρέμβω.

Νιώθω πολύ άσχημα για τον Καμπάτσο, πραγματικά. Όλοι θα θέλαμε να τον δούμε να παίζει, όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Έχω μιλήσει απευθείας μαζί του, όμως δεν μπορώ να παρέμβω σε κάτι απλώς επειδή θέλω ένας συγκεκριμένος παίκτης να παίξει. Δουλειά μας είναι να φροντίζουμε τα συμφέροντα όλων των παικτών συλλογικά. Αν ο Φακούντο Καμπάτσο έχει κάποιο παράπονο, θα πρέπει να το απευθύνει στους ατζέντηδές του, που ήξεραν τι γινόταν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!