Ο Γιούργκεν Κλoπ δήλωσε πως δεν πρόκειται να φύγει από τη Λίβερπουλ, παρά την κακή φετινή σεζόν που διανύει η ομάδα του Μέρσισαϊντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως δεν πρόκειται να φύγει από τη Λίβερπουλ, παρά την κακή φετινή σεζόν, και το καλοκαίρι θα επιβλέψει τις σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ.

Σήμερα οι «κόκκινοι» θα παίξουν στον επαναληπτικό αγώνα του 3ου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας με τη Γουλβς και ο Γερμανός τεχνικός θέλει η ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κλοπ ρωτήθηκε για τις επικρίσεις ότι είναι υπερβολικά πιστός στους παίκτες και όχι αρκετά αποφασιστικός ώστε να αλλάξει το ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι:

«Τα έχω ακούσει αυτά αρκετές φορές, αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν είμαι πολύ πιστός στους παίκτες. Είμαι πιστός, αλλά όχι όσο νομίζετε. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο πολύ. Είναι μια έξυπνη ερώτηση. Το μόνο πρόβλημα με αυτήν είναι τι κάνετε όλοι σας με την απάντηση. Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα με αυτό. Αλλά δεν είμαι τόσο πολύ πιστός. Στη Ντόρτμουντ, ήταν ξεκάθαρο όταν έφυγα ότι είπα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει εδώ, το ίδιο και στη Λίβερπουλ», τόνισε ο διάσημος κόουτς και συνέχισε:

«Στο Ανφιλντ είναι μια διαφορετική κατάσταση, αλλά, αν θέλετε, παρόμοια. Είτε αλλάζει η θέση του προπονητή, είτε αλλάζουν πολλά άλλα πράγματα. Οπότε, σε ό,τι με αφορά, αν δεν μου το πει κάποιος, δεν θα φύγω. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι ίσως υπάρχει ένα σημείο όπου πρέπει να αλλάξουμε άλλα πράγματα. Θα το δούμε αυτό, είναι κάτι για το μέλλον, για το καλοκαίρι. Οχι τώρα. Τότε θα είμαι εδώ για να επιβλέψω τις αλλαγές που χρειάζεται η ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!