Ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με την Αργεντινή και «φουντώνουν» οι φήμες για πιθανή αποχώρησή του.

Πριν λίγο διάστημα, ο «αρχιτέκτονας» της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, ήταν δεδομένο πως θα ανανέωνε τη συνεργασία του με την ομάδα. Ωστόσο αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα…

Μάλιστα, τα ΜΜΕ της Αργεντινής μιλούν ακόμα και για σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την πλευρά του, ο Λιονέλ Σκαλόνι δήλωσε:

«Θα ταξιδέψω στο Μπουένος Άιρες τις επόμενες μέρες, θα καθίσω με τον πρόεδρο και θα δούμε αν θα βρούμε τη συμφωνία που θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος».

Δηλώσεις επί του θέματος έκανε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάπια, που θεωρούσε δεδομένη την παραμονή του Σκαλόνι:

«Δεν ξέρω τι να σας πω γι’ αυτό. Θα πρέπει να μιλήσω μαζί του. Έχουμε πολύ καλή σχέση και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε να προπονήσω την εθνική ομάδα. Θα συζητήσουμε και θα δούμε».

Ωστόσο αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως ο Σκαλόνι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια άλλη εθνική ομάδα (Ισπανία), κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος:

«Ναι, γιατί όχι! Η Ισπανία μού πρόσφερε πολλά και είναι το δεύτερο σπίτι μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!