Μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε ο Ενές Καντέρ με απειλές κατά της ζωής του δημοσίευσε ο Τούρκος μπασκετμπολίστας στο Instagram.

Μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε ο Ενές Καντέρ με απειλές κατά της ζωής του δημοσίευσε ο Τούρκος μπασκετμπολίστας.

Σε ανάρτησή του στο instagram, ο Ενές Καντέρ, ο οποίος είναι πλέον επικηρυγμένος από την Τουρκία έναντι 500.000 δολαρίων, δημοσίευσε κάποια από τα μηνύματα που έχει λάβει στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, με το περιεχόμενό τους να προκαλεί τρόμο.

«Πουτ…ας γιε χωρίς πατρίδα. Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα ταΐσουμε τα σκυλιά. Προδότη χωρίς τιμή» αναφέρει ένα από αυτά ενώ άλλος του είχε στείλει:

«Προσέλαβα πληρωμένο δολοφόνο για να σε σκοτώσει. Σύντομα θα στο αποδείξω».

Ένας ακόμη τον απείλησε: «Πουτ…ας γιε, θα είσαι νεκρός σε 8 μήνες. Σύντομα».

Μεταξύ άλλων ο Καντέρ έχει λάβει ακόμα μήνυμα που ανέφερε «να με αποκαλέσεις σκ…α αν δεν σε πυροβολήσω την στιγμή που θα σε δω στις ΗΠΑ», αλλά και ένα άλλο που ανέφερε:

«Πουτ…ας γιε δεν θα καταφέρεις ποτέ να φύγεις από τις ΗΠΑ για να πας σε άλλες χώρες, επειδή θα σε περιμένουμε και θα σε πυροβολήσουμε στο κεφάλι. Ελπίζω να αξίζω αυτή την αποστολή».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enes FREEDOM (@enesfreedom)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!