Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά έδειξε ξανά πως δεν φοβάται και μπορεί να κοιτάζει τους πάντες στα μάτια.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πετύχει το πρώτο του γκολ μετά από έξι επισκέψεις στα Γιάννενα και να έφυγε νικητής από την έδρα του ΠΑΣ, οι Ηπειρώτες, όμως, δεν μπορούν να αγνοήσουν πως για ακόμα ένα παιχνίδι κράτησαν μια τόσο δυνατή ομάδα… προσγειωμένη.

Το Debut.gr βρέθηκε στους “Ζωσιμάδες” για το μεγάλο ματς και μεταφέρει το σχόλιό του.

Δύσκολο βράδυ πέρασε ο Παναθηναϊκός στις Ζωσιμάδες την Κυριακή 15 του μήνα. Αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ολόκληρο τον αγώνα και την κατοχή της μπάλας κοντά στο 80%, τελικά κατάφερε με πέναλτι να καταβάλει τον ταύρο του ΠΑΣ Γιάννενα, που απέδειξε γι ακόμη μια φορά ότι η ομάδα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ εμφανίστηκε δυνατή και αποφασισμένη. Ο Παναθηναϊκός, αν και έκανε το καλύτερο ίσως παιχνίδι του στο πρωτάθλημα, στην τελική προσπάθεια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, γεγονός που έχει καταγραφεί και σε όλα του τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Γεγονός που παραλίγο να του στοιχίσει, όταν στο 66 γλίστρησε ο Σένκεφελντ και ο επιθετικός του ΠΑΣ Μπαπλάν έστειλε την μπάλα στη ρίζα του κάθετου δοκαριού από μικρή απόσταση και στη συνέχεια, ο Μορέιρα δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση καθώς απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο Πούγγουρας. 

ΠΑΣ Γιάννινα: ΞΑΝΑ φοβερός ο Τσιντώτας, άρτια η άμυνα 

Ήρωας του αγώνα ο τερματοφύλακας Τσιντώτας του ΠΑΣ που έκανε στο πρώτο ημίχρονο θεαματικές αποκρούσεις στο 3’ αποκρούοντας σουτ του Χουάνκαρ, στο 4’ σουτ του Βέρμπιτς και στο δεύτερο ημίχρονο εξουδετέρωσε στο 51’ σουτ του Ιωαννίδη και στο 59’ σουτ του Χουάνκαρ.

Ο αγώνας, πάντως, πάρα την κυριαρχία του Παναθηναϊκού φαινόταν ότι θα λήξει ισόπαλος, η αμυντική οργάνωση του ΠΑΣ ήταν σταθερή και αποτελεσματική, αλλά τελικά ο Μορέιρα έκανε το πέναλτι στο 95, ο Σποράρ το εκτέλεσε άψογα και ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη. Μια νίκη που πρέπει να προβληματίζει και τον Παναθηναϊκό για τον δρόμο που άνοιξε για το πρωτάθλημα- το καλό παιχνίδι πρέπει να έχει και αποτέλεσμα και γκολ- αλλά και τον ΠΑΣ. Η καλή αμυντική λειτουργία δεν φτάνει αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία και να έχει βάσιμες ελπίδες για τις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. 

Τέλος, είναι τραγική για κάθε γήπεδο η απουσία των φιλάθλων. Όσο κι ενδιαφέρον να έχει ένας αγώνας, όταν στερείται τον παλμό της κερκίδας και τη δύναμη του κόσμου, η ατμόσφαιρα παραμένει ψυχρή και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μοιάζουν να μην έχουν αποδέκτη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!