Ο Νικ Κύργιος αποσύρθηκε από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Australian Open, λόγω τραυματισμού που είχε στο γόνατο.

Ο Νικ Κύργιος αποσύρθηκε από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Australian Open, λόγω τραυματισμού του στο γόνατο. Ο ομογενής πρωταθλητής από την Αυστραλία, Νο 21 του κόσμου, θα αγωνιζόταν αύριο κόντρα στον Ρώσο, Ρομάν Σαφιούλιν, αλλά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το τουρνουά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο γιατρός του Αυστραλού, που αξιολόγησε τον τραυματισμό του, εκτίμησε ότι ο Νικ Κύργιος αναμένεται να επιστρέψει τον Μάρτιο στο Indian Wells.

«Ήταν άσχημη χρονικά στιγμή, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού. Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός, δεν αμφιβάλλω γι’ αυτό. Είμαι συντετριμμένος. Προφανώς αυτό το Slam είναι το σπίτι μου και το να μη συμμετάσχω σε αυτό το τουρνουά είναι σκληρό», τόνισε φανερά απογοητευμένος ο Κύργιος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!